Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntő

Iskolánk fiú B korcsoportos kosárlabdacsapata, a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntőjén szerepelt Győrben 2017.02.17 - én. A csoportkörből egy győzelem (Eötvös Tata) és egy vereség (Csány-Zalaegerszeg) után, rosszabb gólkülönbséggel nem jutottunk az egyeneskieséses fordulóba.
A csapat tagjai: Wéber Martin 10. C, Katona Péter 10. SZ, Bátor Zsolt 10. SZ, Nagy Richárd 13. A

 
EPLÉNYI SÍELÉS

Múlt héten végre sikerült eljutnunk síelni az iskolával Eplénybe. Nagy kedvvel és lelkesedéssel vágtunk neki a 3 napos tábornak. Reggel indultunk, délután kettőkor érkeztünk, így legalább négy óra aktív mozgással gazdagodtunk naponta. Az időjárással szerencsénk volt, a tanáraink nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A kezdőkkel és a haladókkal egyaránt sikerült megszerettetni a téli mozgás örömét, köszönhetően Németh Edina, Mike Krisztina, Balogh János és Horváth Péter testnevelőknek.

Az eplényi hegyekben az összes sípálya kifogástalan állapotban volt, így mindenki megtalálta az örömét a Bakony síparadicsomában. A tanulók csapata, tanárainkkal kiegészítve  egy harmonikus családi hangulatot sugárzó, feledhetetlen élménnyel gazdagodott. A közös ebédnél sikerült megbeszélni azokat a szakmai dolgokat, amelyek sokat segítettek a lesiklás helyes technikájának elsajátításában. Fáradtan, de jókedvvel tele jöttünk haza nap mint nap. Az egyetlen szépséghiba az volt, hogy túl hamar ért véget.  Várjuk a következő lehetőséget, és reménykedünk, hogy az eplényi élmények mellett jövőre akár Ausztriába is eljut az iskolai sítábor.

 
Buchwald Kornél (12.E)
Zana Márk (12.E)
Léhner Balázs (1/9.K)

 

 
Menza befizetés 2017.

A január havi menzabefizetés időpontjai:

2017. március 01. (szerda) 9:00-tól 14:30-ig.

2017. március 06. (hétfő) 9:00-tól 14:30-ig.

/22 nap, 425,-Ft/fő/adag/

A teljes ár 9350 Ft

a kedvezményes ár 4675 Ft

Befizetés helye: az iskola pénztára.

 

 
DOBOS-VERSENY

2017. január 20-án iskolánk vendéglátós csapata a budapesti Dobos C. József szakiskolában rendezett VI. Dobos-napi gasztronómiai versenyen vett részt. A csapatot alkották: Gábornyik Dominika és Borbély Kristóf 2/10L pincérek (felkészítőjük Jankó László), Hárs Tamás és Malasics Patrik 1/13B szakácsok (felkészítőjük Gárdonyiné H. Andrea), valamint Boros Melitta 2/10 V cukrász (felkészítője Gergely György). A csapatot elkísérte, útjait egyengette Hartmann Ferenc.

 A csapat minden tagja bronzéremmel, szponzorok egyedi ajándékaival és új élményekben gazdagodva búcsúzott Budapesttől.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek!

 

 
SÍTÁBOR

A VESZPREMI SZC

Jendrassik-Venesz Középiskolája és Szakközépiskolája

sítábort szervez.

Helye: Intersport Síaréna Eplény

 

Tervezett turnusok ideje:

2017 február 6-7-8-9.

2017 február 13-14-15-16.

Utazás: A megrendelt külön busszal történik.

Indulás: 09.00 óra

Érkezés: 14.00 óra

Részvételi költség: 4 nap / 24.000 Ft. amely tartalmazza az oda-vissza út költségét és a (napi 4 órás) síbérlet árát.

Sífelszerelést (léc+bakancs) korlátozott mennyiségben tud biztosítani az iskola!

További részletes tájékoztatásért keressétek a testnevelő tanárokat.

 
TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Szülők, Diákok!

Az iskolánkban 2017/2018. tanévben induló érettségi utáni képzések, ráépülő szakmák valamint a szakiskolások szakközépiskolája jelentkezési lapjai a Jelentkezési lapok menüből letölthetők.

Jelentkezési határidő: 2017. március 24.

 
Érettségi 2017.

Érettségi vizsgával kapcsolatos tájékoztató

a végzősök számára

(12.A, 12.B, 12.C, 12.D, 12.E)

A tájékoztató szövegét itt nézheted meg.

1. számú melléklet

Az érettségi vizsga vizsgatantárgyai és a vizsga formái

2. számú melléklet

A 2017. évi érettségi vizsgák időpontjai

Az egyes vizsgatárgyak részletes vizsgakövetelményei és vizsgaleírása itt található.

 
Kazinczy-verseny

2017. január 26-án rendeztük iskolánkban a szépkiejtési versenyt. A zsűri az alábbi versenyzőket díjazta.

1. helyezett: Horváth Attila (10.C)

2. helyezett: Szabó Franciska (11.B)

3. helyezett: Vass Róza (10.D)

Minden résztvevőnek gratulálunk!

 

 
Ádámok és Évák - a Jendrassikkal

A veszprémi Petőfi Színház 2011 óta minden évben ötletesen ünnepli a magyar kultúra napját. A színházban ilyenkor középiskolás csoportok lépnek fel, előadnak egy-egy 10-15 perces színdarabot, melyekből végül jó hangulatú, színvonalas műsor áll össze. Miután éveken át figyeltük az előadásokat, idén úgy döntöttünk, mi is részt veszünk az eseményen, ami egyrészt nagyszerű élményt nyújt a gyerekeknek, másrészt iskolánk hírnevét is gyarapítja. Idén a magyar (nép)meséket jelölték ki témának, és miután bele kellett férnünk a 10 percre szabott időbe, mi A boldog ember ingét választottuk. Az iskolából 13 diákunk vállalta a próbák, a jelmezszerzés, a fellépés fáradalmait, és a vele járó diadalt. Nagyon jól oldották meg feladatukat, igazán büszkék lehetnek magukra, és az iskola is rájuk. Gratulálunk a 10. C osztályból Hegyi Barnabásnak, Horváth Attila Tamásnak, Károlyi Gergőnek és Varga Gyula Dánielnek, a 11. B osztályból Jánostik Bianka Abigélnek és Szabó Franciskának, a 12. E osztályból pedig Buchwald Kornélnak, Illés Viktóriának, Janzsó Krisztiánnak, Kis Marcellnak, Kis-Király Andrásnak, Makki Milánnak és Zana Ferenc Márknak. Külön köszönjük Baán Rolandnak, valamint Kövesdi Anett és Lantos Andrea tanárnőknek a technikai segítséget. A csapattal interjút készített a Veszprém Televízió és a Veszprém megyei Napló is. Ez utóbbiban már meg is jelent a fényképes beszámoló az eseményről, ez az alábbi linken érhető:

https://veol.hu/kultura/szinpadon-a-kozepiskolasok-1813200

Albert Orsolya, felkészítő tanár

 
Informatikai és vállalatvezetési képzés

2017. február elejétől a budapesti és vidéki szakképzési centrumokban ismét lehetőség nyílik arra, hogy INGYENES nyelvi, informatikai és vállalatvezetési képzésen vegyenek részt az érdeklődők.

Tájékoztató és jelentkezési lap letöltése.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL