BALLAGÁS 2015.

a JENDRASSIK-VENESZ

Középiskola és Szakiskola

(Veszprém, Március 15. u. 5.)

végzős tanulói

szeretettel meghívják Önt és kedves családját

a 2015. április 30-án 16:00 órakor

tartandó

ballagási ünnepélyünkre

 
Menza befizetés 2015.

Tájékoztatjuk a kedves szülőket és tanulókat, hogy a május havi menzabefizetés időpontjai:

2015. április 17. (péntek) 8:10-tól 14:30-ig.

2015. április 27. (hétfő) 8:10-tól 14:30-ig.

A teljes ár 7750 Ft, a kedvezményes ár 3875 Ft.

Az ebéd térítési díja januárban: 408 Ft/adag.

a kedvezményes ár januárban: 204 Ft/adag.

Tanítási napok száma: 19

Befizetés helye: az iskola pénztára.

 
SZÜLŐI ÉRTEKEZLET ÉS FOGADÓÓRA
2015. ÁPRILIS 15. (szerda)
Szülői értekezlet: 16:00
Fogadóóra: 17:00

Minden szülőt szeretettel várunk!

 

Kedves Szülők, Diákok!

Iskolánknak a 2015/16. tanévében induló képzési formáiról és a felvételi követelményekről pályaválasztási tájékoztatónkban olvashatnak.

A részletes pályaválasztási tájékoztató anyagát itt tekinthetik meg.

A jelentkezési lap érettségizettek számára itt tölthető le.

Üdvözlettel:

Pribelszki János

igazgató

 
Zöld Diákparlament a veszprémi Városházán
Írta: Jakabné Szényi Olga   

 

A veszprémi Polgármesteri Hivatal Kossuth termében megrendezésre került a IV. Zöld Diákparlament /2015.03.27-én/, melyen Iskolánk három küldötte vett részt. A diákképviselők a következők: Módos Zoltán, Molnár Viktor, Vallai Vilmos 10.D osztályos tanulók.

A veszprémi ÖKO –iskolák előadói prezentációikban ismertették azokat a gyakorlati programokat, amelyeket a fenntarthatóság-, zöld kultúra szemlélet alapján végeznek / pl.: szelektív hulladékgyűjtés, komposztálás /.

Az előadások során a veszprémi zöld övezetek túra- és kirándulóhelyek bemutatására került sor, illetve a letűnt birodalmak tanulságai kerültek elemzésre.

Sok érdekes és tanulságos ismerettel gazdagodott a hallgatóság.

 
FELVÉTELI LISTA

Kedves Érdeklődők! Iskolánkba, a 2015/2016-os tanévre felvett tanulók végleges listája itt tekinthető meg.

 

A 2015. április 10-én megtartott véradáson 49-en vettek részt. Ezúton is köszönjük minden véradónak, hogy ezzel is segítettek! Magyar Vöröskereszt

 
Öveges nyelvi verseny

Iskolánkat 13 diák képviselte 2015. március 26-án Balatonfűzfőn, az Öveges nyelvi versenyen. A diákok nagyon szép eredményeket értek el.

Vallai Vilmos 10. D osztályos tanuló angol nyelv I. kategórián belül első helyezést ért el, ezenkívül a verseny legsikeresebb diákja lett.

Kimagasló eredményéhez gratulálunk! Felkészítő tanára Kurucz Tamás tanár úr.

 
Nemzetközi siker és Aranykupa!

Az iskola vendéglátós csapata hétvégén részt vett Budapesten a 35. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Versenyen, ahol csapatban előkelő bronz fokozatot értek el.

A csapat szakács tagjai Pető Fruzsina és Sáfár Márk (2/14.B), felkészítő tanáruk Andó Pál mesterszakács, a csapat cukrász tagja Herczeg Barbara (2/10.L), felkészítő tanára Sörös -Virág Ildikó, pincérként Szántay Péter (1/13.B) képviselte az iskolát, felkészítő tanára Antal Zoltán éttermi mester.

A nagytiszteletű zsűri tagjait a Bocuse d’Or Akadémia delegálta. Olyan nagy szakmai nevekkel találkozhattunk, mint Hamvas Zoltán, a testület elnöke, Vomberg Frigyes, a lyoni megmérettetés coach-a, valamit Bíró Lajos, a Bock Bisztró tulajdonosa.

A háromnapos rendezvényen 18 főre kellett elkészíteni a világverseny szellemiségét idéző négyfogásos menüt és a dísztortát, melyet az ítészek bíráltak és kóstoltak. A pincérek élőmunkája idén alkoholos és alkoholmentes, kreatív kávékoktél készítése volt a vendég asztalánál idegen nyelvű kommunikációval. A feladat része volt két hungaricum bemutatása is, a veszprémi csapat kiváló munkáját a herendi porcelán és a szikvíz ihlette.

A legnagyobb elismerés az volt, hogy a „legjobb pincérmunka” díját a Jendrassik-Venesz Középiskola és Szakiskola versenyzője Szántay Péter nyerte Franciaországot, Németországot, Ausztriát valamint az induló magyar csapatokat megelőzve.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre szombaton a Gundel Étterem Erzsébet-termében került sor, egy csodálatos dunai hajókázással egybekötött idegenforgalmi program után.

Köszönjük szépen a kollégák szakmai, nyelvi és lelki segítségét az elmúlt három hónapban.

 

DEUTSCH MACHT SPASS

Német nyelvi viccfordítói versenyt szervezünk  2015. március 30-án 14.30-kor a Nyelvi 1. teremben.

Jelentkezés egyénileg a szaktanároknál lehet.

Viel Spaß!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL