Menza befizetés 2016.

A március havi menzabefizetés időpontjai:

2016. március 01. (kedd) 8:10-tól 14:30-ig.

2016. március 02. (szerda) 8:10-tól 14:30-ig.

A teljes ár 7450 Ft, a kedvezményes ár 3725 Ft.

Napok száma: 18

Befizetés helye: az iskola pénztára.

 
KITEX nyelvvizsga

Kedves Vizsgázók!

2016. február 1-én indul az online jelentkezés a 2016. áprilisi nyelvvizsgára.

 
Véget ért az első Barista tanfolyam

Novemberben kezdtük iskolánkban a budapesti Barista Akadémia segítségével és támogatásával ennek a divatos és sikerszakmának az oktatását. Először kizárólag az iskola tanulóinak indítottuk. Az ő véleményeiket olvashatjátok az alábbi cikkben a tanfolyamról.

Bővebben...
 
 
Blickfang híradó

Szakmai program:

Az 1/13.A és a 11.A osztályok a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál fogyasztóvédelmi előadáson és a Békéltető Testület tárgyalásán vettek részt. Megtapasztalhatták, hogy egy rossz kommunikációval (eladó-vevő) milyen "lavinát" lehet elindítani.


Marketing verseny:

Az 1/13.A osztály tanulói a dolgok mögé néztek. Kérdőíves interjú segítségével felmérést végeztek, feldolgozták és értékelték a tanulók elégedettségét: szakma, a tanulás színvonala, közösségi élet, programok, tanulási motivációjuk, iskolai felszereltség, jövőkép, stb.

A tanulók által értékelt legjobb projektmunkák:

első helyezés: Bakos Barna, Lakatos Lilla

második helyezés: Bíber Bence, Bodnár Ágnes

harmadik helyezés: Milecz Renáta, Huber Regina

A kérdőívek sorsoláson is részt vettek. A nyertes jutalma "egy iskolai szabadnap". Győztes: Bodnár Ágnes. Ez egy kihívás lesz, hogy az osztályfőnök is "rábólint e". Hajrá Ágnes! :)

Kereskedelmi munkaközösség

 
VALENTIN NAP

Közeleg a Valentin nap is. Ne feledjétek, idén is küldhettek egymásnak szerelmes leveleket. Unalmas már a szerelmes levél? Dobd fel egy lufival! Gyere a rádióba és küldj kiszemeltednek lufit, amit 2016.02.12-én pénteken leveleddel együtt átadunk neki.:)
Ha elég bátor vagy akár a rádión keresztül is üzenhetsz, néhány szerelmes rím, vagy akár egy szerelmes dal formájában… Várunk rátok :D

 
DOBOS-VERSENY
2016. január 22-én Budapesten a Dobos C. József Szakképző iskolában került megrendezésre az V. Dobos-napi gasztronómiai verseny. Iskolánkat a következő tanulók képviselték: Schmidt Réka, Vörös Patrícia pincér tanulók (felkészítőjük Jankó László pincéroktató), komplex munkájukat a zsűri ezüst fokozattal értékelte. A szakács szekciót Kovács Richárd és Horváth Bence szakács tanuló képviselte (felkészítőjük Kelemenné Kerepeczky Mónika szakács szakoktató), szoros versengés után az ötödik helyet szerezték meg.  Herczeg Barbara cukrász tanuló (felkészítője Sörös – Virág Ildikó) a nyolcadikként zárta a versenyt. Gratulálunk a versenyzőknek és egyúttal köszönettel tartozunk mindenkinek, aki hozzájárult a felkészüléshez!

 
A német nyelvi hallott szövegértési verseny eredményei:

9-10. évfolyam

1. helyezett: Bede-Fazekas Andrea, 9.D

2. helyezett: Horváth Attila, 9.C

3. helyezett: Takács Róbert, 1/9.K

4. helyezett: Faragó Anna, 9.A

11-12-13. évfolyam

1. helyezett: Illés Viktória, 11.E

2. helyezett: Kis-Király András, 11.E

3. helyezett: Kenyeres Renáta, 13.B

 

A nagyobb képért kattints a képre.

A jelentkezési lap itt tölthető le.

 
Indul a Barista tanfolyam!

Novemberben kezdtük iskolánkban a budapesti Barista Akadémia segítségével és támogatásával ennek a divatos és sikerszakmának az oktatását. Először kizárólag az iskola tanulóinak indítjuk, majd tervezzük, hogy a későbbiekben bárki számára elérhetővé váljon városunkban. A képzéseket hétfő délutánonként órák után tartjuk, eddig két osztály tanulói vesznek részt rajta. Egy pár gondolatot és kis ízelítőt képekben a tanfolyamról alább közlünk.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Antal Zoltán

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL