Szalagavató a Jendrában

Iskolánkban 2017. február 03-án, pénteken tartottuk szalagavató ünnepségünket. Kilenc osztály 169 tanulója kapta meg a végzős tanévet jelző szalagot.

Az osztályok a következők:

12. A. osztály, osztályfőnöke: Timár Beatrix,

12. B. osztály, osztályfőnöke: Juhász Andrea,

12. C. osztály, osztályfőnöke: Fazekasné Bakonyi Judit,

12. D. osztály, osztályfőnöke: Várnai László,

12. E. osztály, osztályfőnöke: Szabóné Czirkus Ágnes,

3/11. G. osztály, osztályfőnöke: Berta András,

3/11. K. osztály, osztályfőnöke: Pataki Mihály,

3/11. L. osztály, osztályfőnöke: Heim Helga,

3/11. SZ. osztály, osztályfőnöke: Andó Pál.

Az eseményen részt vett a Veszprémi Szakképzési Centrum részéről Bognár Barnabás Szakmai Főigazgató Helyettes Úr, beszédet mondott Gulkai László Igazgató Úr. A nyitótáncon 54 pár táncolt gyönyörűen, a táncosokat betanította Lunk Gabriella tánctanár. A műsorról részletesen szóljanak Tóth László Tanár Úr egyik végzős diákjának sorai. Köszönet minden, az eseményt segítő diáknak és kollégának!

Mészáros László igh.

Bővebben...
 
IDEIGLENES FELVÉTELI SORREND

Kedves jelentkezők, kedves szülők!

A jelentkezések lezárultával kialakult az ideiglenes felvételi sorrend.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az eredményekből a felvételt tekintve biztos következtetés nem vonható le, hiszen nem ismeretes, hogy az ide jelentkező diákok mely más intézményeket, képzéseket jelöltek meg az adatlapjukon.

A más intézményekbe, valamint iskolánk többi profiljára történt nagyszámú keresztjelentkezés miatt magas helyezési számmal is komoly esély lehet a bejutásra.

Az eredményekhez gratulálunk, reméljük minél több jelentkezővel találkozunk a beiratkozáskor!

Cukrász

Eladó

Gépiforgácsoló

Karosszérialakatos

Kereskedelem

Közlekedésgépész

Közlekedes, szállítmányozás és logisztika

Pincér

Szakács

Szerszámkészítő

Turisztika

Vendéglátóipar

 

 
VERSENYFELHÍVÁS

VERSENYFELHÍVÁS SZAKMABEMUTATÓ KISFILM KÉSZÍTÉSE KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK SZÁMÁRA A TOP-6.8.2-15-VP1-2016-00001 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ PROJEKT KERETEIN BELÜL

 
Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntő

Iskolánk fiú B korcsoportos kosárlabdacsapata, a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntőjén szerepelt Győrben 2017.02.17 - én. A csoportkörből egy győzelem (Eötvös Tata) és egy vereség (Csány-Zalaegerszeg) után, rosszabb gólkülönbséggel nem jutottunk az egyeneskieséses fordulóba.
A csapat tagjai: Wéber Martin 10. C, Katona Péter 10. SZ, Bátor Zsolt 10. SZ, Nagy Richárd 13. A

 
TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Szülők, Diákok!

Az iskolánkban 2017/2018. tanévben induló érettségi utáni képzések, ráépülő szakmák valamint a szakiskolások szakközépiskolája jelentkezési lapjai a Jelentkezési lapok menüből letölthetők.

Jelentkezési határidő: 2017. március 24.

 
Szép magyar beszéd verseny

A Szép magyar beszéd (Kazinczy Ferencről elnevezett) országos verseny megyei döntőjében Horváth Attila Tamás 10. C osztályos tanulónk 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára Albert Orsolya volt. A megyei döntőből az első két helyezett jutott tovább az országos döntőbe. Tanulónk eredményéhez gratulálunk!

 

 
SUDOKU HARMADIK FORDULÓ

Kattints ide a letöltéshez!

 

 
Schnitta Sámuel emlékverseny

2017. január 26-án iskolánk vendéglátós csapata a veszprémi Séf szakiskolában rendezett Schnitta Sámuel gasztronómiai versenyen vett részt. A csapatot alkották: Németh Vivien (2/14.B) és Borbély Levente (1/13.B) vendéglősök, felkészítőjük Antal Zoltán éttermi mester, valamint Csík Flóra (3/11.Sz) cukrász, felkészítője Gergely György mestercukrász, illetve Fellenbech Éva és Takács János (3/11.Sz) szakácsok, felkészítőjük Andó Pál szakács oktató. A csapatot elkísérte Hartmann Ferenc.

A versenyen mind a három csapat elméleti teszttel kezdett, majd ezt követte a gyakorlati munka. A pincéreknek menükártya készítés adott alkalomra, valamint díszterítés a menükártyán szereplő ételsorhoz. Ezt követte az élőmunkás feladat, a szakácsok és a cukrász által készített termékek felszolgálása vendégeknek.

A szakácsok háromfogásos menüsort készítettek a régió jellegzetes alapanyagaiból, a cukrász pedig a menüsorhoz illő tányérdesszertet.

 A csapat minden tagja ezüstéremmel, kupával, oklevéllel és sok-sok tapasztalattal tért haza.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek!

 
EPLÉNYI SÍELÉS

Múlt héten végre sikerült eljutnunk síelni az iskolával Eplénybe. Nagy kedvvel és lelkesedéssel vágtunk neki a 3 napos tábornak. Reggel indultunk, délután kettőkor érkeztünk, így legalább négy óra aktív mozgással gazdagodtunk naponta. Az időjárással szerencsénk volt, a tanáraink nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A kezdőkkel és a haladókkal egyaránt sikerült megszerettetni a téli mozgás örömét, köszönhetően Németh Edina, Mike Krisztina, Balogh János és Horváth Péter testnevelőknek.

Az eplényi hegyekben az összes sípálya kifogástalan állapotban volt, így mindenki megtalálta az örömét a Bakony síparadicsomában. A tanulók csapata, tanárainkkal kiegészítve  egy harmonikus családi hangulatot sugárzó, feledhetetlen élménnyel gazdagodott. A közös ebédnél sikerült megbeszélni azokat a szakmai dolgokat, amelyek sokat segítettek a lesiklás helyes technikájának elsajátításában. Fáradtan, de jókedvvel tele jöttünk haza nap mint nap. Az egyetlen szépséghiba az volt, hogy túl hamar ért véget.  Várjuk a következő lehetőséget, és reménykedünk, hogy az eplényi élmények mellett jövőre akár Ausztriába is eljut az iskolai sítábor.

 
Buchwald Kornél (12.E)
Zana Márk (12.E)
Léhner Balázs (1/9.K)

 

 
Érettségi 2017.

Érettségi vizsgával kapcsolatos tájékoztató

a végzősök számára

(12.A, 12.B, 12.C, 12.D, 12.E)

A tájékoztató szövegét itt nézheted meg.

1. számú melléklet

Az érettségi vizsga vizsgatantárgyai és a vizsga formái

2. számú melléklet

A 2017. évi érettségi vizsgák időpontjai

Az egyes vizsgatárgyak részletes vizsgakövetelményei és vizsgaleírása itt található.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL